Yves Saint Laurent Kouros

La orice intrebare despre un parfum barbatesc de durata si puternic cineva trebuie sa sugereze si parfumul Kouros.

In sticla: Incredibil de puternic. Si pot sa spun cu mana pe inima ca isi merita reputatia pe deplin. Bergamota, este mirosul pe care il simt, impreuna cu multe alte flori si aldehide.

La aplicare: Daca te gandesti sa cumperi acest parfum pentru ca iti doresti un parfum puternic, atunci Yves Saint Laurent Kouros o sa te faca fericit. Kouros isi face prezenta in prima faza cu o aroma puternica de bergamota, pe langa care sunt foarte multe aldehide si un tratament special picant din plante, care mareste masculinitatea acestui minunat parfum. In acest articol vei avea parte de mult limbaj hiperbolic, pentru ca este un parfum puternic… si punct.

La inceput poate este putin cam strident, iar daca nu esti obisnuit cu parfumurile puternice, poate o sa ai probleme cu nasul care va fi depasit de situatie sau o durere de cap. Lasa acest parfum sa stea pe pielea ta putin si va dezvolta un miros mai puternic si mai animalic care introduce o alta tura de condimente alaturi de putina tamaie. Este un parfum complex, care este si personalitatea sa clasica.  Pare sa nu dispara asa usor, deoarece este un parfum dominant si puternic, incat tot ceea ce pot sa spun este ca pana in momentul in care a trebuie sa fac un dus, tot miroasea putin a mosc, fum, condiment si flori.

Design: Poate nu este cea mai frumoasa si interesanta sticla la care poti sa te uiti, dar putem observa simplitatea relativa a pachetului in care vin parfumurile masculine daca le comparam cu cele feminine. Kourus totusi are un design bun si placut. Este unul simplu, dar functional si nu ar arata nepotrivit oriunde un barbat il va folosi. Este usor de folosit si de tinut in pana.

In plus: A aparut pe piata in anul 1981 si este numit dupa o statuie greceasca care arata un tanar care sta in picioare.

Note:  mosc, civet, licheni de prun, seminte de tonka, chihlimbar,  vetiver, paciuli, miere, piele, scortisoara, radacina de iris, iasomie,  bergamota, garoafe,  iarba Sfantului Ioan, aldehide, pelin, coriandru.

Cu toate ca este un parfum asa de puternic, Kouros pot sa spun ca este si pe placul meu deoarece nu mi se pare atat de puternic incat sa fie respingator. Este un parfum bun si puternic care este considerat a fi aproape de clasic. Daca ii faci fata la cat este de puternic, atunci cu siguranta o sa iti placa foarte mult.

Note - Yves Saint Laurent Kouros
Persistenta9
Intensitate9.2
Forma recipientului8.8
Prețul produsului9.2
Pro
Persistenta indelungata
Intensitate puternica
Contra
Incompabilitatea cu temperaturi ridicate
9.1
Nota finala
De unde poti cumpara acest parfum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *