Yves Saint Laurent Belle d’Opium

Parfumul Yves Saint Laurent Belle d’Opium din ce am vazut pare sa aibe un numar foarte mare de fani, dar si un numar destul de mare care il considera o pacoste, cu toate astea mie imi place.

Ce miros are Yves Saint Laurent Belle d’Opium:

In sticla: Nu foarte repede a inceput sa imi placa Opium-ul original, dar parfumul Yves Saint Laurent D`Opium pare mult mai simplu si usor de abordat. Este un parfum floral aromat si putem spune cu o inima lemnoasa.

Aplicat: Incepe direct cu o explozie puternica a unor arome florale piperate. Sub acest strat de piper intens, se simt gardenile, iar la cateva minute mai tarziu se simte si niste iasomie. Crinul este situat in spatele scenei, si este usor de gasit, dar piperul, iasomie si restul care mai sunt in acest parfum putem spune ca il ineaca.

Yves Saint Laurent Belle d’Opium lasa impresia unui caracter potent, dar intr-un mod care nu il face sa fie respingator. Are o cantitate destul de mare de pudra, dar si un simt al constrangerii. Pe masura ce lasi parfumul sa progreseze, incepe sa abordeze o calitate lemnoasa, santalul parfumat conbinat cu mirodenii.

In stadiul final are si el un caracter aromat, piperul persista si imprumuta intregului parfum din aspectul sau pe toata durata. De altfel, trebuie sa mentionez ca Yves Saint Laurent Belle d’Opium este un parfum foarte bine executat, care nu se axeaza doar pe teritoriul floralelor de fructe, in acest fel ajungand sa fie un succesor indraznet pot spune pentru Opium.

In plus: este un parfum lansat in 2010 si a fost compus de Hanorine Blanc, care a mai contribuit si la parfumul Twilight Woods si poate destul de amuzant si pentru Someday de la Justin Bieber. In aceasta misiune pentru parfumul Yves Saint Laurent Belle d’Opium a fost ajutat si de Alberto Marillas care a compus Mugler Cologne si Acqua di Gio de la Armani.

Designul: se apropie de noua sticla de la Opium dar mult mai colorat in mov si albastru. Personal pot sa spun ca imi pare rau putin dupa vechiul model original al sticlei Opium, dar si aceasta remodelare arata bine si pot sa spun ca este potrivita pentru tipul de parfum care il avem in aceasta sticla.

Compozitie: 

  • Note bază: lemn de santal, chihlimbarm patchouli, lemn dulce
  • Note inimă: tonuri de fructe, piper, piersică, tămâie, flori de portocal, tabac
  • Note vârf: gardenie, crin, iasomie, mandarină, anason stelat

Pret: Pretul pentru acest parfum este undeva la aproximativ 250 lei pentru varianta de 50 ml. Poate fi potrivit pentru un cadou pentru o persoana draga iar daca vreti sa testati parfumul inainte este disponibil si in varianta de 1 ml.

Aoro – detalii despre preț aici

eMag – detalii despre preț aici

Elefant – detalii despre preț aici

Era inevitabil sa facem comparatie intre acest parfum si Opium. Personal in afara faptului ca vin din aceiasi parte de parfumuri, Yves Saint Laurent Belle d’Opium este un ecou destul de distant fata de parfumul original.

Prin ciuda faptului ca fost putin actualizat, inca tot isi mentine stilul acela al lumii vechi. Este un parfum puternic, dar foarte departe de potenta parfumului Opium. Are un miros placut, dar nu cred ca va ajunge la succesul parfumului Opium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *