Paco Rabanne 1 Million Prive

In acest articol vreau sa va vorbesc despre o alta aparitie de la Paco Rabanne. De aceasta data este vorba despre o noua abordare a gamei „1 Million”, care se numeste „Prive”. Paco Rabanne 1 Million Prive a fost lansat in vara anului 2016 ca un produs secundar si are unele din elementele originale ale parfumului „1 Million”, doar ca a mers intr-o directie putin diferita. Ca in aproape toate articolele mele o sa vorbesc despre cum miroase, cum se comporta si despre momentele in care cred eu ca ar trebui purtat acest parfum si daca merita purtat sau nu.

Printre notele cele mai predominante se numara: mandarine, tutun, scortisoara, mar si boabe tonka.

Despre parfum: Parfumul Drive este un produs secundar al originalului care este popular sub numele de ” 1 Million”. Eu sunt un fan al parfumului si eram entuziasmat sa vad ce schimbari ai facut cu Prive. Primul lucru observat de mine a fost ca nota de scortisoara este mai puternica decat la original si se amesteca cu marul pentru a ii oferi o dulceata care nu este chiar de bomboane ca la parfumul „1 Million” , dar tinde putin spre guma de mestecat cu aroma de struguri. Mie mi se pare ca Prive are la inceput o aroma de scortisoara cu mere. Dar totusi este mai intunecat si se simte mai matur decat originalul, iar la final are o aroma de citrice data de catre mandarine.

Paco Rabanne 1 Million Prive se poate spune ca a luat elementele originalului si a folosit ingredientele de la Armani Code Profumo, dupa care au mai adaugat niste tutun si smirna pentru a rotunji putin lucrurile. Mandarinele, marul si boabele tonka sunt note care Prive le are in comun cu Armani Code Profumo, aceste note fac ca parfumurile sa apara ca sunt inrudite.

Cum se simte parfumul ?

Cu cat se usuca, Paco Rabanne 1 Million Prive devine mai mult un amestec de tutun dulce si scortisoara, care este pot spune chiar dragut si placut.

In materie de design si proiectare, Prive a facut o treaba buna. Nu este la fel de intens si greoi ca originalul 1 Million, dar este cu mult peste medie. Tine foarte mult, pana la 9-10 ore care par sa fie o norma. Cu toate aceste Prive nu este la fel de bun ca originalul, dar in acelasi timp este un parfum bun.

Este ideal pentru o vreme mai rece. Nu stiu exaxt cum s-ar comporta pe o vreme mai calduroasa, dar sincer nu cred ca ar fi in meniul lui. Cred ca este potrivit de purtat la un birou sau la scoala in mod casual. Paco Rabanne 1 Million Prive este o alegere excelenta pentru o intalnire sau o simpla iesire la un bar, pur si simplu sa iti atraga atentia.

Pareri si concluzii

Daca ar fi sa recomand acest parfum, l-as recomanda pentru ca imi place foarte mult. Code Profumo si 1 Million erau doau dintre parfumurile mele cel mai des folosite in timpul iernii. Dar vazand cate lucruri au in comun, era greu sa nu imi place si acest parfum.  Daca nu esti un pasionat de parfumurile dulci, calde care sunt destinate in special pentru vremea rece, atunci poate ar trebui sa eviti aceasta colonie. Cu toate astea eu cred ca este un alt hit de Paco Rabanne si ar putea sa devina preferatul meu in viitor.

Acest parfum il puteti gasi in urmatoarele magazine online pe care le recomand:

Notino – detalii despre preț aici

eMag – detalii despre preț aici

Elefant – detalii despre preț aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *