Givenchy Very Irresistible

Categories Parfumuri FemeiPosted on

Imi amintesc cu drag cand mama mea a cumparat pentru prima data acest parfum si vedeam in reclamele cu Liv Tyler in toate magazinele.

In zilele de astazi se pare ca lumea a trecut peste aceste lucuri, dar pentru a folosit parfumul pana la ultimul strop, si cred ca trebuie sa fie ceva interesant la el.

Cum miroase ?

In sticla: Putina dulceata si florale puternice. Se simte si trandafirul care este unul modern, iar magnolia se amesteca fantastic.

Aplicat: Cred ca trebuia sa stiu mai bine in loc sa ma indoiesc de gusturile mamei mele in materie de parfumuri. Givenchy Very Irresistible are o cale optimista si luminoasa. Poate este acel ceva care lipseste din viata mea si este inlocuit cu doar cateva mici pulverizari dintr-o sticluta de parfum.

Givenchy Very Irresistible in primul rand este un parfum floral aromat cu putina dulceata foarte bine amestecata. Prima aplicare este marcata de o lamaie proaspata si curata, cu fructe de padure, care se transforma rapid intr-un pat de magnolii si trandafiri. In toata aceasta ecuatie bujorul este si el bine amestecat, incat sa nu iasa prea mult in evidenta pentru a nu iti aminti de un odorizant de baie ( este o asociere pe care o am eu legata de bujor).

Notele florale sunt foarte clare si placute, distincte, atat cat sa le pot identifica, dar nu atat de diferite incat sa aiba un miros discordant. Givenchy Very Irresistible este un parfum floral foarte bine facut, daca luam in vedere lansarile de flori tari din zilele actuale.

In plus: Chiar de la lansare Givenchy Very Irresistible a inspirat o linie lunga de succesori. Avem doua versiuni ADP si ADT, si ca succesori Very Irresistible Fresh Attitude (barbati), Very Irresistible for Men, Absolutely Irresistible si Very Irresistible Sensual.

Design: Ca si pentru succesorii sai este imbuteliat intr-o prima colorata si inalta, alaturi de o torsiune putin subtila inclusa in model. Sticla cand o sa o tineti pentru prima data in mana o sa vi se para putin ciudat, in special la pulverizare, si iti poate da senzatia ca o poti scapa usor.

Compozitie 

Familia de parfumuri: Florale

  • Note bază: trandafir Taif
  • Note inimă: magnolie, trandafir, bujor
  • Note vârf: frunze de coacăze negre, anason, lămâie verbena

Cateva detalii despre pret: Givenchy Very Irresistible este o apa de parfum exclusiv pentru femei, care are un miros persistent si placut. Daca doriti sa il cumparati il gasiti in parfumerii si in magazinele online. Pretul acestui parfum incepe de la aproximativ 150 lei la varianta de 30 ml si pentru varianta de 75 ml pretul este undeva la 250 lei.

Doar pentru ca acest parfum a avut un numar mare de succesori si versiuni pentru barbati, este o concluzie a popularitatii sale. Este un parfum care incanta pe toata lumea, in special persoanele care iubesc floralele (in special trandafirii).

Note - Givenchy Very Irresistible
Persistenta9.1
Intensitate9
Design9.5
Prețul produsului9.8
Pro
Intensitare mare si persistenta buna
Design practic si modern
Contra
nu au fost identificate
9.4
Nota finala
De unde poti cumpara acest parfum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *