Diesel Only the Brave

De multe ori am ezitat acest parfum, pentru ca nu puteam sa trec de ridiculozitatea sticlei Diesel Only the Brave. Dar intr-o zi m-a mancat curiozitatea si am spus hai sa miros si acest parfum in forma de pumn.

Informatii despre cum miroase

In sticla: Citrice, ceva murdar si dulce pe fundal, cu o nota puternica de cedru in prim plan.

Aplicat: Se poate descrie oarecum dulce, avand un miros putin asemanator cu bomboanele de citrice. Acest caracter de bomboane citrice nu dureaza atat de mult iar stadiul de mijloc este inundat de o nota de lemn si cedtru care ineaca orice alte note prezente.

Parfumul Diesel Only the Brave l-am simtit ca si cum mi ar da un pumn in fara cu lemnul din compozitia sa. Dupa ce am reusit sa asteptat, simtind adieri puternice de lemn, in timpul in care lasam parfumul sa se absoarba si sa se maturizeze. Uscarea era acum mai acceptabila, cu o umbra calda pe piele, atinsa doar de putine mirodenii.

In plus: Acest parfum a fost o colaborare intre Diesel si L`Oreal. In compunerea sa au fost implicati trei persoane, Pierre Wargnye, Alienor Massanet si Olivier Polge.

Designul: Diesel Only the Brave vine ambalat intr-o sticla in forma de un pumn. Parerea mea personala este ca designul recipentului este uratel si prea solid uneori dar si amuzant. Datorita acestui design, sticla se poate rasturna destul de usor, si imi imaginez ca multe persoane poate isi tin sticla pe orizontala. Indiferent, umorul din sticla in forma de pumn nu se pierde, pentru mine si pot sa chicotesc la ea chiar si acum.

Compozitie Diesel Only the Brave

Face parte din familia de parfumuri: Lemnoase

  • Note bază: ambră, benzoin, lemn, piele, Styrax, Galeopsis landanum
  • Note mijloc: cedru, trandafir, violetă, lavandă, coriandru, Galeopsis landanum
  • Note vârf: citrice, coriandru, mandarină, lămâie Amalfi

Detalii despre pret

Diesel Only the Brave pentru barbati il gasiti online la un pret foarte bun. Ca si exemplu, pentru Diesel Only the Brave 75 ml platiti aproximativ 180 lei. Acest parfum apa de toaleta este disponibil in mai multe variante – 75 ml, 125 ml si 200 ml sau pentru a testa parfumul exista si la 1 ml.

Intr-un timp era disponibil si in variantele de 30 si 50ml dar de ceva timp nu le-am mai gasit pe siteurile online. Este un parfum perfect pentru a fi facut cadou mai ales ca sunt si seturi cadou care contin apa de toaleta in combinatie cu deospray sau deostick.

Note - Diesel Only the Brave
Persistenta8.3
Intensitate8.1
Forma recipientului6.7
Prețul produsului8.8
Pro
Proaspat, curat si revigorant
Interesant, placut si masculin
Contra
Designul nu este prea reusit
8
Nota finala
De unde poti cumpara acest parfum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *